Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Καθοριστικές ώρες για προπονητή! Πάει για “διαζύγιο” με Ζεράλδες

ΑΕΚ: Καθοριστικές ώρες για προπονητή! Πάει για “διαζύγιο” με Ζεράλδες
Intime.gr

Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κορυφώνονται οι συζητήσεις του Ίλια Ίβιτς με προπονητές, την ώρα που υπάρχει πρόθεση από τους “κιτρινόμαυρους” για άμεσο διαζύγιο με τον Τσίκο Ζεράλδες.

Δεν σταματούν οι επαφές του Ίλια Ίβιτς με προπονητές, προκειμένου να “κλείσει” άμεσα στους “κιτρινόμαυρους” ο νέος τεχνικός κι έτσι να καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το προσεχές ματς για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ίλια Ίβιτς συζητά με τον πρώτο “στόχο” στη σχετική λίστα και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον “ψήσει” και να συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, στο.. κάδρο παραμένει η περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος εμφανίζεται να βρίσκεται σταντ μπάι.

Το 24ωρο αυτό θεωρείται καθοριστικό για να προκύψει ο “εκλεκτός” του Ίλια Ίβιτς. Αν όμως υπάρχει κι άλλη καθυστέρηση, δεν αποκλείεται να δούμε τον Νίκο Κωστένογλου και στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (07.12.2019 / 19:30).

Άμεσα το “διαζύγιο” της ΑΕΚ με Ζεράλδες

Την ίδια στιγμή, ο Ίλια Ίβιτς σκέφτεται και… μετεγγραφικά. Πέρα από την απόκτηση αμυντικού, που είναι η μεγάλη προτεραιότητα στην ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου, σκοπός του είναι να υπάρξουν και οι απαραίτητες αποδεσμεύσεις.

Φυσικά, η… καμπάνα χτυπάει για τον Τσίκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος χαφ δεν βλέπει 11άδα ούτε με αίτηση, μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο και η “Live Sport” αναφέρει πως πρόθεση της Ένωσης είναι να διακοπεί άμεσα ο δανεισμός του, ώστε να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτή άλλωστε είναι και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις