Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το κιτρινόμαυρο “πάρτι”! Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πρωταθλήτρια [vids]

ΑΕΚ
Eurokinissi

Οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τη… νύχτα – μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί με τους παίκτες της ομάδας γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σκηνές αλλοφροσύνης από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πάνω στο ανοιχτό πούλμαν, μπροστά από το υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας.

Η ΑΕΚ στέφθηκε μέσα στη Ριζούπολη πρωταθλήτρια Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά από 24 ολόκληρα χρόνια και 12 στην ιστορία της, στέλνοντας τους φίλους της στον… έβδομο ουρανό!

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: «Δικαίωση! Να πανηγυρίσουμε και στο νέο γήπεδο πολλά πρωταθλήματα»

Αμέσως μετά τη μικρή… τελετή που στήθηκε στο «Γ. Καμάρας», εκεί όπου ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος, παρέδωσε στα χέρια του αρχηγού της Ένωσης, Πέτρου Μάνταλου, το τρόπαιο του πρωταθλητή, οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν για τη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου τους περίμεναν οι φίλοι της ομάδας.

Η… παρέλαση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ μέχρι το υπό κατασκευή γήπεδο της Ένωσης έγινε με τη συνοδεία των οπαδών της. Οι ποδοσφαιριστές απήλαυσαν κάθε μέτρο της διαδρομής!

Στα… ιερά χώματα της ομάδας όμως οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν. Εκεί εκτυλίχθηκαν στιγμές παροξυσμού από κόσμο και παίκτες. Ο ύμνος της ΑΕΚ, το πάθος των φίλων της ομάδας και η “τρέλα” των ποδοσφαιριστών έφτιαξαν ένα… εκρηκτικό μείγμα.

 

Ακούστηκαν ιαχές για τους παίκτες, τον Μανόλο Χιμένεθ, μέχρι και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Επίσης, δεν έλειψαν τα συνθήματα για την παραμονή του Χριστοδουλόπουλου και φυσικά για… τον ΠΑΟΚ, τον οποίο η Ένωση θα βρει μπροστά της στον τελικό του Κυπέλλου.

Το “πάρτι” φούντωσε για τα καλά και η Νέα Φιλαδέλφεια “έζησε” στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της ομάδας.  Με το που αντίκρισαν αυτό το σκηνικό (τα φωτορυθμικά, τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα και τα φώτα στα μπαλκόνια με τις σημαίες της ΑΕΚ) οι παίκτες εκστασιάστηκαν. Μάλιστα, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν κρατήθηκε και άναψε καπνογόνο πάνω στο πούλμαν. Όλα αυτά, λίγο πριν κάνει η βροχή ξανά την εμφάνιση της…

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις