Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ξάνθη 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Λιβάγια “καθάρισε” για την Ένωση!

ΑΕΚ – Ξάνθη 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Λιβάγια “καθάρισε” για την Ένωση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Λιβάγια να περνάει ως αλλαγή στο ματς, αλλά να γίνεται γρήγορα ο κορυφαίος του αγώνα και να “σφραγίζει” τη νίκη της ομάδας του με γκολάρα στο 90′, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες μετά τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα με 2-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πόνσε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, αλλά χρειάστηκε η είσοδος του Λιβάγια στο δεύτεορ ημίχρονο, για να “καθαρίσει” το ματς για την Ένωση, σκοράροντας το 2-0, με εντυπωσιακή προσπάθεια και τελείωμα στο 90ο λεπτό του ματς.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr


Από δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχονται ΑΕΚ και Ξάνθη. Η Ένωση ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ οι Ακρίτες έχασαν στην έδρα τους από τον Πανιώνιο και στη συνέχεια από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για το μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μοράρ και Λόπες, ενώ εκτός έχουν μείνει και οι τρεις παίκτες που θεωρούνται πια “ξένο σώμα”, Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ντε Λούκα, Φασίδη, Συλλά, αλλά και τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη, οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις