Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξεπέρασε Αραούχο ο Πόνσε! Οι διαφορές των δύο Αργεντινών

ΑΕΚ: Ξεπέρασε Αραούχο ο Πόνσε! Οι διαφορές των δύο Αργεντινών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εζέκιελ Πόνσε πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει βαλθεί να κάνει τους φίλους της, να ξεχάσουν τον Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο και έχει ήδη ξεπεράσει σε γκολ και ασίστ, αλλά υπολείπεται στα… μεγάλα ματς.

Σε μόλις 1,5 χρόνο στο ΟΑΚΑ, ο Σέρχιο Αραούχο πρόλαβε να δεθεί με τους φίλους της Ένωσης, όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στην ιστορία της και ειδικά με την περσινή κατάκτηση του τίτλου, η αντικατάστασή του έμοιαζε αδύνατη υπόθεση.

Κι όμως, σε λιγότερο από 6 μήνες, ο Εζέκιελ Πόνσε έχει αρχίσει να κάνει τους οπαδούς της ομάδας να ξεχνούν τον συμπατριώτη του επιθετικό, με τις εμφανίσεις του στη Superleague. Ο πρώην επιθετικός της Ρόμα τον έχει ήδη ξεπεράσει σε γκολ και ασίστ, έχοντας 12 έναντι 11 τέρματα του “Τσίνο” την περασμένη σεζόν και 4 έναντι 3, στις τελικές πάσες αντίστοιχα.

Τα γκολ του μάλιστα σημαίνουν νίκες για την ΑΕΚ, αφού η Ένωση έχει πάρει όλα τα ματς στα οποία ο ίδιος βρήκε δίχτυα. Ουσιαστικά, στο μόνο που δεν έχει καταφέρει ακόμη για να φανεί… αντάξιος του Αραούχο, είναι τα γκολ στα ντέρμπι, αφού ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει κόντρα σε κάποιον από τους μεγάλους (όπως επίσης και στο Champions League).

Με 12 αγώνες να απομένουν όμως για τη λήξη της σεζόν και την περίοδο των ντέρμπι στο δεύτερο γύρο να ξεκινάει μόλις στην επόμενη “στροφή” του πρωταθλήματος, έχει σίγουρα τη δυνατότητα να επιτύχει και αυτό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις