Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λαμία: Αγιασμός και… αποστολή με απουσίες! pics

ΑΕΚ – Λαμία: Αγιασμός και… αποστολή με απουσίες! pics
Intime

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα της με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία, στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μάνταλος και Ολιβέιρα, που συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν.

Εκτός έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, για να πάρει… ανάσες ενόψει συνέχειας με την κατάλληλη διαχείρηση, αφού ακολουθούν Παναιτωλικός στο Αγρίνιο και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Να αναφέρουμε ότι στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τελέστηκε σήμερα το απόγευμα (14.09.2019) ο καθιερωμένος Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου.

Παρόντες, εκτός από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις