Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λαμία 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νέα εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Λαμία 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νέα εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, για τη 13η αγωνιστική της Superleague, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις θριάμβου, αν δεν υπήρχαν ο Σαράνοφ και τα… δοκάρια του.

Με τον Πόνσε να ανοίγει το σκορ από νωρίς στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα της, κερδίζοντας ξανά με 2-0, αυτή τη φορά τη Λαμία του Μάκη Χάβου.

Η Ένωση ήταν καλύτερο σε όλο το παιχνίδι, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Μάνταλο, ο οποίος έκανε την ασίστ για το 1-0 στο 13′, αλλά και την προσπάθεια για το αυτογκόλ του Αναστασιάδη στο 47′. Δύο δοκάρια με Πόνσε και Αλμπάνη είχε στη συνέχεια η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Λαμία από το newsit.gr


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες στο πρωτάθλημα και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει εκτός αποστολής τον Δημούτσο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Καραγκούνη, που δεν έχει επανέλθει μετά το πρόβλημα τραυματισμού.

Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται η ΑΕΚ, αφού την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, ενώ η Λαμία ηττήθηκε με 1-0 στη δική της έδρα από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις