Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό! Aναβολή στην εκδίκαση των επεισοδίων με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό! Aναβολή στην εκδίκαση των επεισοδίων με Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ πήρε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ματς με τον Ολυμπιακό, έξω από το ΟΑΚΑ, συνεπώς θα έχει κανονικά τους φιλάθλους της στο πλευρό της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (9/2).

Αναβολή εξασφάλισε η ΑΕΚ, στην εκδίκαση για τα επεισόδια που έγιναν, εκτός ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η έλλειψη οπτικοακουστικού υλικού που θα μπορούσε να “διαφωτίσει” σχετικά με το σε ποιον χώρο έγιναν τα επεισόδια στο ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή οδήγησε στην αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως η Ένωση θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, στο πλευρό της τους φιλάθλους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (9/2).

Όσον αφορά τα επεισόδια πάντως, η ΑΕΚ ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει σε σημείο που δεν αποτελεί περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και δεν έχει αυτή την ευθύνη. Θυμίζουμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” απειλούνται με ποινή 2-4 αγωνιστικών για τα επεισόδια που έγιναν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, έξω από το ΟΑΚΑ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις