Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Λιβάγια κόντρα στο Λεβαδειακό! Στην αποστολή και ο Τσόσιτς

ΑΕΚ: Με Λιβάγια κόντρα στο Λεβαδειακό! Στην αποστολή και ο Τσόσιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague. Μέσα και ο Τσόσιτς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Μάρκο Λιβάγια, αφού ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επιπλέον, ο Έλληνας κόουτς επανέφερε στην αποστολή και τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος και είχε μείνει αιφνιδιαστικά εκτός, για λόγους τακτικής, στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17:15) αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπότος, Άλεφ, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις