Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Μπακάκη η αποστολή για την Τρίπολη! Έμεινε εκτός ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Με Μπακάκη η αποστολή για την Τρίπολη! Έμεινε εκτός ο Μάνταλος
ΦΩΤΟ intime

Ο Μιχάλης Μπακάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου για το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο έμεινε εκτός αποστολής ο τραυματίας Μάνταλος και ο τιμωρημένος Ζεράλδες.

Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Superleague, ψάχνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Ένωση ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, χωρίς τους Μάνταλο και Ζεράλδες, αλλά με τον Νίκο Κωστένογλου να υπολογίζει κανονικά τον Μιχάλη Μπακάκη, που ξεπέρασε το δικό του τραυματισμό.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος, που αντιμετώπισε πρόβλημα ενοχλήσεων στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού γαστροκνημίου και ξεκίνησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Λιβάια, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις