Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Έτσι “έφτιαξε” τους παίκτες πριν τη Σέλτικ

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Έτσι “έφτιαξε” τους παίκτες πριν τη Σέλτικ

Ο ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ πριν τον αγώνα στο “Celtic Park”. Ατάκα για… πριμ από Σιμόες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έμεινε η αποστολή της ΑΕΚ και θέλησε τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σέλτικ – ΑΕΚ: Ψυχάρες! Τεράστιο αποτέλεσμα της Ένωσης στο «Celtic Park»

“Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψετε και σεις ιστορία στη Σκωτία, όπως είχε κάνει αυτή η ομάδα πριν από 24 χρόνια και όλοι το θυμούνται ακόμα. Κάντε το για τον κόσμο, δώστε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά εγώ μόνο με τη νίκη απόψε θα είμαι χαρούμενος”, είπε στους παίκτες στο ξενοδοχείο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ΑΕΚ κόντρα στη Σέλτικ και μετά το τέλος του αγώνα , όταν συνεχάρη κάθε παίκτη ξεχωριστά.

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Βίτορ

Μάλιστα, ο Αντρέ Σιμόες κάλεσε τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης στα αποδυτήρια, αλλά τελικά του είπε πως “θα τα πούμε την άλλη Τρίτη” αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως τον περιμένει με πριμ πρόκρισης. Η ατάκα αυτή αντιμετωπίστηκε με χαμόγελα τόσο από τον Πορτογάλο μέσο, όσο και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις