Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μέσα Μοράν και Γιακουμάκης! Παραμένει εκτός ο Μπακασέτας

ΑΕΚ: Μέσα Μοράν και Γιακουμάκης! Παραμένει εκτός ο Μπακασέτας
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Έρικ Μοράν και Γιώργος Γιακουμάκης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προσφέροντας δύο ακόμη λύσεις στον προπονητή της ΑΕΚ, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος όμως συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του, τον Τάσο Μπακασέτα.

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά με τους Μοράν και Γιακουμάκη διαθέσιμους, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (29/10) στα Σπάτα για την ΑΕΚ, όπου οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρχίσει να “τρίβει τα χέρια” του από την επιστροφή σχεδόν όλων των παικτών του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του και ο Μπακασέτας, με τον Λόπες να αποτελεί τη μοναδική σταθερή απουσία για την  Ένωση.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ο Έρικ Μοράν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 και μετά το τέλος της η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (15.00) με τον τοπικό Απόλλωνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις