Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Μέσα” ο Μπάρκας! Επιστρέφει ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: “Μέσα” ο Μπάρκας! Επιστρέφει ο Ολιβέιρα
Intime.gr

Ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Βασίλης Μπάρκας είναι και πάλι διαθέσιμος – Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ολιβέιρα.

Στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα τίθεται και πάλι ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του (έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας πριν από μερικές εβδομάδες) και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (11.03.2020).

ΑΕΚ: Αθώος ο Βράνιες για την ανάρτηση πριν τον Ολυμπιακό

Από εκεί και πέρα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Φοίβος Μπότος και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Νέλσον Ολιβέιρα, έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο αποθεραπείας στην Πορτογαλία, υπό τις οδηγίες δικού του γιατρού. Ο στράικερ της ΑΕΚ ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και στόχος να αποφύγει το χειρουργείο στους κοιλιακούς προσαγωγούς, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Φυσικά θα απουσιάσει από την πρεμιέρα των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (15.03.2020).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις