Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μήνυμα παραμονής προς Σιμόες! “Μείνε εδώ”

ΑΕΚ: Μήνυμα παραμονής προς Σιμόες! “Μείνε εδώ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ φαίνεται πως άνοιξε και πάλι… κουβέντα παραμονής με την πλευρά του Αντρέ Σιμόες. Η προσέγγιση Λυμπερόπουλου προς τον Πορτογάλο.

Ο Αντρέ Σιμόες έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό στον “πάγο”, λόγω του θέματος της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, αλλά τώρα φαίνεται πως η Ένωση κάνει μια νέα κίνηση για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport”, ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος έχει ενημερωθεί εδώ και λίγες μέρες από τον Νίκο Λυμπερόπουλο πως η πρόταση που του είχε γίνει από την ΑΕΚ -και δεν έκανε δεκτή- είναι και πάλι σε ισχύ.

“Μην κλωτσήσεις την ευκαιρία. Όλοι ξέρουν ποιος είσαι και σε εκτιμούν. Μείνε εδώ και δεν θα βγεις χαμένος”, φαίνεται πως ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ προς τον 29χρονο παίκτη.

Όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνίζεται, ο Σιμόες φαίνεται πως δεν βρήκε κάποια καλή πρόταση. Στην περίπτωση που δεν τα βρει με την ΑΕΚ, θα μείνει… ανενεργός για 8 μήνες, κάτι που θα ρίξει ακόμα περισσότερο το κασέ του το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις