Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπάγερν, Ζούλε: “Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα! Δεν έχουμε δει video”

ΑΕΚ – Μπάγερν, Ζούλε: “Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα! Δεν έχουμε δει video”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απίθανες δηλώσεις από τον Νίκλας Ζούλε της Μπάγερν Μονάχου στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού ο αμυντικός των Γερμανών, ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την Ένωση.

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκλας Ζούλε για το ματς της ΑΕΚ με τη Μπάγερν στο Champions League, αφού ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έδειξε να μη γνωρίζει και πολλά για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Ζούλε για το ΑΕΚ – Μπάγερν

Για τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής από τη διοίκηση της Μπάγερν: «Θέλω να μείνω στη νίκη του Σαββάτου και όχι σε όσα έγιναν την Παρασκευή. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, αλλά θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την κακή πορεία της Μπάγερν: «Τέσσερα μη κερδισμένα ματς δεν είναι καλά, αλλά η νίκη στο τελευταίο ματς μπορεί να δημιουργήσει ένα σερί. Με την ηρεμία μου θα προσπαθήσω να συμβάλλω σε αυτό».

Για το αν θα παίξει βασικός: «Ακόμα δεν το γνωρίζω».

Για την ΑΕΚ: «Θα δούμε σήμερα το πρώτο βίντεο. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δω και το γήπεδο και περιμένω ένα θερμό παιχνίδι μπροστά σε ιδιαίτερα θερμούς οπαδούς».

Για τη σημασία του αγώνα για την Μπάγερν: «Η πρώτη θέση είναι ο στόχος και γι’ αυτό θα παίξουμε από το πρώτο λεπτό. Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Όλοι είναι καλοί αμυντικοί. Είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και γνωρίζω ποιους έχω δίπλα μου. Το γεγονός ότι είχαμε τέσσερα άσχημα αποτελέσματα δεν σημαίνει τίποτα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις