Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Ήττα για τους νέους της Ένωσης! [pics]

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Ήττα για τους νέους της Ένωσης! [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Μπενφίκα ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ στο παιχνίδι των Νέων για το UEFA Youth League και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-3 στο παιχνίδι που προηγήθηκε του ματς των ομάδων των ανδρών στο Champions League.

Η Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-3 από την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League 2018-19 στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» στη Ριζούπολη και έτσι έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου της.

Ο Νούνο Σάντος άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους στο 8ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του Γιώργου Σίμου στο 27′, μετά από ωραία πάσα του Χρήστου Γιούση.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν όμως αμέσως “απάντηση” και πήραν ξανά το προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη στο 31ο λεπτό για να πετύχουν 7 λεπτά μετά και τρίτο γκολ, με τον Ουμάρο Εμπολό να “σφραγίζει” ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για την ΑΕΚ ακυρώθηκε και ένα ακόμη γκολ, με τον Γιούση, ο οποίος ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα το 1-3 να μείνει μέχρι τέλους για τους Νέους της Ένωσης.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Μπενφίκα

ΑΕΚ (Σίμος): Ταφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (84′ Αρβανίτης), Μπούσης, Ταμπας, Μπότος (71′ Τσέλιος), Χριστόπουλος, Μπογκντανι (85′ Πατρινός), Ποζατζίδης, Μαχαίρας (65′ Μάρκου), Γιούσης

Μπενφίκα (Παΐβα): Μπιάι, Ταβάρες, Αλβάρο, Λουρέιρο (70′ Νομπρέγα), Β. Ταβάρες, Φλορεντίνο (79′ Κονσεϊσάο), Φιλίπε, Ντάντας (70′ Σίλβα), Ράμος (70′ Λόπες), Σάντος (79′ Καπιτάο), Εμπαλό

Η Βαθμολογία του Ομίλου

1. Μπενφίκα 6 (6-1)

2. Άγιαξ 4 (8-2)

3. Μπάγερν Μονάχου 1 (2-5)

4. ΑΕΚ 0 (1-9)

Η επόμενη αγωνιστική (23/10)

ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου (15:00, Γ. Καμαράς)

Άγιαξ – Μπενφίκα (15:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις