Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Οι… εκλεκτοί του Ουζουνίδη! Χειρουργείο για Λόπες

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Οι… εκλεκτοί του Ουζουνίδη! Χειρουργείο για Λόπες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Την… πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Λόπες.

Τους 18 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League -κόντρα στην Μπενφίκα- ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα ομίλων του Champions League θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Μπακασέτας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και μπήκε στην αποστολή των “κιτρινόμαυρων”. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λιβάγια και Λόπες, με το δεύτερο να ετοιμάζεται να… περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

ΑΕΚ – Μπενφίκα, Ουζουνίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε!»

Ο Πορτογάλος μπακ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση περί ρήξης πρόσθιου χιαστού και αύριο (02.10.2018) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, κ. Λάκη Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Πέραν του Χρήστου Αλμπάνη (έκανε ατομικό πρόγραμμα), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά.

Οι “εκλεκτοί” του προπονητή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις