Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Βέρντε για το ματς με τον ΟΦΗ!

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Βέρντε για το ματς με τον ΟΦΗ!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντανιέλε Βέρντε δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε σήμερα και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον σαββατιάτικο (30/11) αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τη 12 αγωνιστική της Superleague.

Δεν κατάφφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί ο Ντανιέλε Βέρντε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη το Σάββατο (30/11) αφού δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα (29/11).

Εκτός έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης αν και η κατάστασή του καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του μυικού τραυματισμού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, προπονήθηκαν όλοι κανονικά και μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Οι παίκτες που συμπερiλήφθηκαν σε αυτήν είναι οι : Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις