Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Κονέ και “φιλική” ήττα

ΑΕΚ - Κονέ
aekfc.gr

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα. Πρώτη φετινή εμφάνιση για Κονέ – 90λεπτο για Τσιγκρίνσκι.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 0-1 από την σερβική Τσουκαρίτσκι σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Οβούσου στο 44′ με ατομική προσπάθεια και σουτ στη δεξιά γωνία του Τσιντώτα. Από ένα οριζόντιο δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ στο 55′ με απευθείας φάουλ του Αραούχο και η Τσουκαρίτσκι στο 83′ με σουτ του Μπόγιτς.

Τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά -με την επιστροφή του στην Ένωση- πήρε ο Παναγιώτης Κονέ, που έγινε αλλαγή στο 70′, ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες (35’ Βινίσιους) Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας (84’ Ντούνης) Μπακάκης, Βράνιες (83’ Τσιβελεκίδης) Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες (60’ Αντωνίου) Αραούχο, Λιβάια, Κονέ (70’ Σταμούλης) Γιακουμάκης (65’ Μπάμπης)

Τσουκαρίτσκι: Μπέλιτς, Κοπίτοβιτς, Πούσκαριτς, Λάγκατορ, Κάγεβιτς, Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Οβούσου, Σάσα Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μπασάνοβιτς, Μπόγιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλιτς (59’ Πέτροβιτς) Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Πούσκαριτς, Κοπίτοβιτς, Μπασάνοβιτς, Λάγκατορ (65’ Τσερνομάρκοβιτς) Μιλόγεβιτς, Οβούσου (70’ Ντόκιτς) Αντάμοβιτς, Ζόριτς, Κάγεβιτς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις