Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου: Αναχώρησε για Ουκρανία η Ένωση! “Δεν θα είναι εύκολο” [pics, vid]

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου: Αναχώρησε για Ουκρανία η Ένωση! “Δεν θα είναι εύκολο” [pics, vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για την Ουκρανία το πρωί της Τετάρτης, όπου αύριο (22/2) η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ. “Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε”, δήλωσε ο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/2) την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, στη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί με προορισμό το Κίεβο, όπου η Ένωση θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Κίεβο.

«Με το 1-1 που έχουμε και το 0-0 που ξεκινάει το ματς περνάει η Ντιναμό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να περάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε», υποστήριξε ο Χιμένεθ.

Σε ερώτηση για τις σκέψεις του αναφορικά με το αρχικό σχήμα υποστήριξε: «Έχω μία ιδέα στο μυαλό μου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύω να παρατάξω την ΑΕΚ. Θεωρητικά οι κλιματολογικές συνθήκες να ευνοούν την Ντιναμό, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία».

Δείτε φωτογραφίες  από την αναχώρηση

Δείτε και βίντεο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις