Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο “μάχιμος” Μπακάκης και το “νέο” πριμ του Μελισσανίδη

ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς… Ατρόμητου. Ο Μπακάκης που κατάφερε να μπει στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή, η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και η ενημέρωση για το νέο πριμ.

Φτιαγμένος από «σίδερο» είναι ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο Κίεβο την περασμένη Πέμπτη, δεν μπορούσε καλά καλά να πατήσει το πόδι του, όμως την Κυριακή προπονήθηκε και βρέθηκε στη αποστολή για τον αυριανό(19:30, NewsIt.gr, Novasports 1) κρίσιμο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Βέβαια, δεν είναι 100% σίγουρη η συμμετοχή του, αφου ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αυτή την φορά την «πολυτέλεια» του Νίκλας Χουλτ, όμως αυτό σημαίνει ότι θα παίξει ξανά δεξιά ο Γκάλο ο οποίος αγωνίζεται ακατάπαυστα από το Νοέμβριο.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Λόπες, Κονέ, Τσόσιτς κι οι ασθενείς Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος.

Ετσι, ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε 19 παίκτες στην αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασουντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, “ντόπες” και έξτρα πριμ!

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ανέβασε το θερμόμετρο της αισιοδοξίας στα ύψη. Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης βρέθηκε στα Σπάτα για να συγχαρεί τους παίκτες, να τους εμψυχώσει ενόψει του αυριανοί ματς με τον Ατρόμητο και να τους ενημερώσει ότι δεν έχουν χάσει ακόμα τις 300.000 ευρώ.

Πριν από τους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου, ο Δ. Μελισσανίδης τους είχε προτείνει να «ανταλλάξουν» το πριμ πρόκρισης από τους ομίλους του Europa Legue με 1.000.000 ευρώ που θα εισέπραταν εφόσον περνούσαν την Ντιναμό. Δεν τα κατάφεραν, παρά την εκπληκτική προσπάθειά τους, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τους ενημέρωσε ότι οι 300.000 θα προστεθούν στο πριμ πρωταθλήματος, δίνοντάς τους ένα έξτρα κίνητρο για τους επόμενους τρεις αγώνες όπου θα κριθούν τα πάντα…

Όσον αφορά τον βασικό λόγο της επίσκεψής του, απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία σας στην Ευρώπη και την μεγάλη προσπάθεια στο Κίεβο. Δεν πρέπει να είστε καθόλου στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις