Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το φιλικό με την Παρτιζάν!

ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το φιλικό με την Παρτιζάν!
ΦΩΤΟ intime

Η πλευρά της Παρτιζάν έχει καταθέσει πρόταση για ένα νέο φιλικό με την ΑΕΚ, 20 χρόνια μετά την ιστορική αναμέτρηση των δύο ομάδων -εν καιρό πολέμου- και ο το τότε αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Ντέμης Νικολαΐδης, πήρε θέση…

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην “Live Sport” για το συγκεκριμένο φιλικό, τόνισε πως η πρόσκληση της Παρτιζάν τιμά την ΑΕΚ και ανέφερε πως η κίνηση αυτή ίσως δείχνει και μια δόση αυτοκριτικής για τη “ρήξη” που υπάρχει μεταξύ των δύο κλαμπ.

ΑΕΚ: Πρόταση για φιλικό με την Παρτιζάν… 20 χρόνια μετά!

Να αναφέρουμε πως αρκετοί άνθρωποι από την πλευρά της ΑΕΚ -κυρίως οπαδοί- ανησυχούν μήπως η τωρινή αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ (οι οπαδοί του έχουν αδερφοποιηθεί με αυτούς της Παρτιζάν) μπορεί να φέρει προβλήματα σε αυτό το φιλικό.

Η πρόσκληση τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν στην ομάδα μας. Ίσως η πρόσκληση αυτή να είναι μία έμπρακτη αυτοκριτική”, τόνισε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όσον αφορά το ιστορικό φιλικό του 1999, ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε: “Το ταξίδι που κάναμε στο Βελιγράδι δεν ήταν ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν μία πράξη συναδέλφωσης, αλληλεγγύης, ειρήνης και ενότητας, αρετές που η ΑΕΚ διαχρονικά έχει στο DNA της. Τις αξίες της ΑΕΚ, αλλά φαντάζομαι όλων των ομάδων, δεν τις καθορίζουν κακές συμπεριφορές και πράξεις λιγοστών ανθρώπων. Η πρόσκληση αυτή τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν προς την ομάδα μας”.

Τέλος, για το πώς θα πρέπει-κατά τη δική του γνώμη-να ενεργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόσκληση αυτή: “Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την πρωτοβουλία της κίνησης αυτής το 1999. Οι Σέρβοι θέλουν να του πουν “ευχαριστώ” και να δείξουν ότι δεν ξεχνάνε 20 χρόνια μετά. Έτσι το εισπράττω. Ο κύριος Μελισσανίδης να πράξει αυτό που νιώθει”, ανέφερε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις