Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προπόνηση και… μήνυμα από Βρανιες! “Συναγερμός” στην άμυνα [pic]

Βράνιες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης… μίλησε και ο Όγκνιεν Βράνιες τήρησε την υπόσχεση του και την Πέμπτη έδωσε κανονικά το “παρών” στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ποστάρισμα με.. μήνυμα από τον Βόσνιο αμυντικό – Δεν προπονήθηκε ο Τσιγκρίνσκι – Πρόβλημα στην άμυνα ενόψει ΑΕΛ.

Μία ημέρα μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της ΑΕΚ και το… θέμα που προέκυψε, ο Ογκνιεν Βράνιες βρέθηκε στης εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπατα και έλαβε μέρος στο πρωϊνό πρόγραμμα της ομάδας.

Η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν καταλυτική, ο Βράνιες κατάλαβε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ κι έτσι “παρουσιάστηκε” κανονικά στο προπονητικό κέντρο των “κιτρινόμαυρων” και προπονήθηκε.

Πλέον, αναμένεται να δούμε τι είδους τιμωρία θα επιβληθεί στον Βόσνιο αμυντικό και αν ο Μανόλο Χιμένεθ αποφασίσει -την Παρασκευή- να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα (20/01).

Να αναφέρουμε ακόμα πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, ενώ ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε τη θεραπεία του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Πρόβλημα στην άμυνα

Απόντος του Τσόσιτς και με δεδομένη την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης Βράνιες, ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα παίξει σίγουρα στη Λάρισα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή πρωινή (12:00) προπόνηση, όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Τσιγκρίνσκι και θα φανεί αν ο Χιμένεθ δώσει “συγχωροχάρτι” στον Βράνιες.

Εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας αποτελεί πάντα ο Ανταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά εναντίον της Μίλαν στο Μιλάνο, ενώ και ο Μιχάλης Μπακάκης έχει αρκετές απουσίες σαν… τρίτος στην άμυνα.

Βράνιες: “Είμαι εδώ. Έχω αποδείξει ποιος είμαι”

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βράνιες έκανε και το πρώτο του ποστάρισμα, μετά την κρίση των τελευταίων ωρών.

Ο Βόσνιος “ανέβασε” στο instagram μια φωτογραφία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, γράφωντας στα Ελληνικά: “Είμαι εδώ, έχω αποδείξει ποιος είμαι”.

Βράνιες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις