Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΟΑΚΑ: “Διαφορετικές χρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ επισήμαναν τις διαφορετικές χρήσεις ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, εξηγώντας ότι όσα ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν απεικονίζουν την πλήρη πραγματικότητα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αγανακτισμένος για τις διαφορές ανάμεσα στη σύμβαση του Παναθηναϊκού για το κλειστό και της ΑΕΚ για το ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όμως από την Ένωση, ανέφεραν ότι είναι διαφορετικά και τα δεδομένα στις δύο περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνιζαν ότι η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του, ενώ τα γηπεδάκια πίσω τα χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες του. “Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη”, σχολίαζαν χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε, τα ποσά που έφερε στο “φως” ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού, από το Δικέφαλο επισήμαναν ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει επωμιστεί και τη συντήρηση του χόρτου,  πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου, ενώ αν υπολογιστεί και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ, το “ποσό σχεδόν διπλασσιάζεται”.

Τέλος, υπενθύμισαν ότι υπάρχει και δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ, με το 15% των εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος. “Από το 2013 που η ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που το συντηρεί, ένα γήπεδο που θα είχε σοβαρά προβλήματα αν έστω δεν υπήρχε η ΑΕΚ σε αυτό”, εξηγούσαν σχετικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις