Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Athens Alive”: Ο Γιαννακόπουλος καταγγέλλει την ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ

Γιαννακόπουλος

Η προγραμματισμένη για σήμερα (21.05.2018) συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο -για το θέμα του “Athens Alive”- αναβλήθηκε λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του πρωθυπουργού και θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα όμως, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως υπογράφηκε νέα σύμβαση ανάμεσα στο ΟΑΚΑ και την ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη διετία “κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας”!

“Κεραυνοί” από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, για ένα ζήτημα που αφορά το ΟΑΚΑ και την ΠΑΕ ΑΕΚ και που επηρεάζει το προτζεκτ του “Athens Alive”.

Μιλώντας στον “Sport24 Radio 103.3” για το “Athens Alive” ο κ. Γιαννακόπουλος κατήγγειλε πως το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ αναγκάστηκε “υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας” να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την παραχώρηση του γηπέδου για τα επόμενα δυο χρόνια, έναντι του ποσού των 273.000 ευρώ.

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί πως η συγκεκριμένη σύμβαση είναι σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και πως… υποθηκεύει το μέλλον του πρότζεκτ του Athens Alive.

Ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί πως -για λόγους διαφάνειας- θα πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ανέφερε πως αν ισχύει το συγκεκριμένο ποσό για το ΟΑΚΑ, τότε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται την δική της σύμβαση.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις