Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι περιπτώσεις για την άμυνα και το ενδιαφέρον για Μπάρκα

ΑΕΚ: Οι περιπτώσεις για την άμυνα και το ενδιαφέρον για Μπάρκα
Intime

Διαβάστε για την προσπάθεια της ΑΕΚ, να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας της, αλλά και το ενδιαφέρον που φαίνεται πως υπάρχει για τον Βασίλη Μπάρκα.

Χωρίς να έχει την πίεση του χρόνου, η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει για τον παίκτη με τον οποία θα ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας της.

Ο Αμπντουλαγέ Μπα φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ένωσης. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεσμεύεται μέχρι το 2021 με τη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων του Πάκο Χέμεθ.

Την ίδια στιγμή, “πόντους” φαίνεται πως έχει κερδίσει η περίπτωση του Ρούμπεν Γκάμπριελσεν. Ο Νορβηγός αρχηγός της Μόλντε έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Όγκνιεν Βράνιες και μένει ελεύθερος τον προσεχή Δεκέμβριο.

Στο “στόχαστρο” των… Γάλλων ο Μπάρκας

Η Μονπελιέ πήρε το “όχι” της ΑΕΚ για την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται πως βρίσκεται στο “στόχαστρο” κι άλλων ομάδων απ’ τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο διεθνής πορτιέρε φέρεται να ενδιαφέρει τη Μονακό, ενώ τονίζεται πως υπάρχει ακόμη μια ομάδα από τη γαλλική λίγκα που τον έχει στα υπόψη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τονίσει πως δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για πώληση του Μπάρκα, με ποσό λιγότερο από 8-10 εκατ. ευρώ. Να θυμίσουμε πως ο Ατρόμητος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις