Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολιβέιρα: “Η Ένωση μπορεί να με επαναφέρει στην Εθνική!”

ΑΕΚ – Ολιβέιρα: “Η Ένωση μπορεί να με επαναφέρει στην Εθνική!”
ΦΩΤΟ intime

Απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, που τόνισε στους συμπατριώτες του την επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη Superleague, γεγονός που τον κάνει αισιόδοξο για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας ενόψει και της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στην A’ Bola για την επιλογή της Ένωσης το καλοκαίρι, τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και τις ελπίδες του για το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα

«Ποτέ δεν σταμάτησα να σκέφτομαι την εθνική Πορτογαλίας. H φιλοδοξία ήταν πάντα σύντροφος μου κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην εθνική. Με τον Φερνάντο Σάντος έχω κληθεί δυο φορές στην προεπιλογή, και αυτό μου δίνει δύναμη και ελπίδα για την συνέχεια. Υπάρχει κάτι που ξέρω καλά. Μόνο αν είμαι πολύ καλός στην ομάδα μου θα έχω αυτή την δυνατότητα (σ.σ. κλήση στην εθνική). Και σε αυτό το πλαίσιο η απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ ίσως ήταν η καλύτερη δυνατή».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις