Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Μοιρασιά” στο ΟΑΚΑ χάρη στον… Φετφατζίδη!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Μοιρασιά” στο ΟΑΚΑ χάρη στον… Φετφατζίδη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

– ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν στην ισοπαλία και το 1-1 στο ΟΑΚΑ
– Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν με τον Φορτούνη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Μπακασέτας ισοφάρισε στο τέλος
-Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον Φετφατζίδη στην τελευταία φάση του αγώνα
– Κερδισμένος από την ισοπαλία ο… ΠΑΟΚ που αύξησε τη διαφορά του από τις δύο ομάδες

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και δοκάρια για το τελικό 1-1 στο ματς, που είχε ως κερδισμένο τον… ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 59′ με απίθανη γκολάρα από μακριά, για να ισοφαρίσει ο Μπακασέτας στο 90′ με καρφωτή κεφαλιά και να χάσει ο Φετφατζίδης την ευκαιρία της αγωνιστικής στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Ολυμπιακός newsit.gr

 


Αρκετά προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έχασε από το παιχνίδι με την Μπενφίκα, τον Έκι Πόνσε, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο, που ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς και έμεινε εκτός αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. Απών θα είναι και ο Βραζιλιάνος Άλεφ, όπως και ο Έλντερ Λόπες, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, τα προβλήματα είναι σαφώς λιγότερα, με τον Πέδρο Μάρτινς να πρέπει να διαχειριστεί την ξαφνική απώλεια του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά να έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, έχοντας ξεκουράσει και αρκετούς βασικούς στο παιχνίδι του Europa League, με τη Μίλαν στην Ιταλία.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ και Λιβάια.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις