Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Ολιβέιρα αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι η Ένωση!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Ολιβέιρα αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι η Ένωση!
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής (26/1) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Superleague, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει στους παίκτες του την αποστολή για το ματς και να συμπεριλαμβάνει κανονικά τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ εκτός έμειναν Τσιγκρίνσκι και Μπότος.

Mε 20 παίκτες η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (26/1) στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασία για το ματς.

Εκτός παρέμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως εξάλλου και ο Φοίβος Μπότος, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις