Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι φετινοί τους… λογαριασμοί “κλείνουν” στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το τελευταίο φετινό “ραντεβού” της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας ( 19:30, NewsIt.gr, Cosmote Sport 1).

“Μεγάλη” αναμέτρηση απόψε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον επαναληπτικό του 0-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Με το θριαμβευτικό 1-2 του πρωταθλήματος να είναι ακόμα πολύ… φρέσκο, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να στήσει “πάρτι’ στο ΟΑΚΑ το οποίο θα της δώσει το “εισιτήριο” για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν με το μυαλό συγκεντρωμένο -και όχι “μεθυσμένο” από το “διπλό” στο πρωτάθλημα- και να συνεχίσουν το σερί που έχουν κόντρα στους Πειραιώτες, παίρνοντας την πρόκριση.

Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να δώσει.. .απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου για τα αρνητικά του αποτελέσματα με την ΑΕΚ (το τελευταίο άλλωστε τον έριξε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague).

Ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει την… εκδίκησή του για την ήττα που υπέστη την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης” και για να πανηγυρίσει την πρόκριση, γεγονός που θα του.. φτιάξει την ψυχολογία τόσο για τη συνέχεια του Κυπέλλου, όσο και για τη “μάχη” του στο πρωτάθλημα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ο Μάρκο Λιβάγια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά δεν είναι βέβαιη η παρουσία του στο ματς.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Μπάρκας, ενώ στην άμυνα αναμένεται να δούμε τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να παίξουν οι Σιμόες – Γαλανόπουλος και ο Σιμόες, με τον Μπακασέτα μπροστά τους, σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρεθούν οι Λόπες και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Αραούχο θα είναι η.. αιχμή του δόρατος.

Στον Ολυμπιακό, ο Γκαρθία θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Προτό θα κάτσει στο τέρμα, ενώ στην άμυνα αναμένεται να δούμε τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Κούτρη, με τον Χατζισαφί όμως να συγκεντρώνει και αυτός αρκετές ευκαιρίες για να παίξει στα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Ρομαό και ο Ζιλέ, με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Μάριν και Μιραλάς, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή. Σε περίπτωση που ο Σεμπά μπει στην ενδεκάδα, πιθανότατα ο Μάριν θα μετακινηθεί στη θέση του Φορτούνη, που θα πάει στον πάγκο.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις