Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Είμαι σίγουρος για τις μετεγγραφές που έχουμε κάνει”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Είμαι σίγουρος για τις μετεγγραφές που έχουμε κάνει”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, εκδηλώνοντας μάλιστα και την πίστη του σε όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, παρότι αγωνίστηκαν για λίγο στο συγκεκριμένο ματς.

Με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται πλέον για τα παιχνίδια του Champions League, το φιλικό κόντρα στη Γαλατασαράι ήταν μια πρώτη ευκαιρία και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ετοιμότητα της ομάδας.

Ο προπονητής της Ένωσης λοιπόν, χαρακτήρισε στην κάμερα της Nova, αναμενόμενα τα λάθη της ομάδας του και επισήμανε ότι υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος και για τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας του, με τους Πόνσε και Άλεφ να παίρνουν και το “βάπτισμα του πυρός” κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη για την ΑΕΚ

“Είναι λογικό κάθε βδομάδα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη, σήμερα είχαμε φάσεις από αυτές που θέλουμε να δημιουργούμε. Το να κάνουμε κάνουμε κάποιο λάθος σε κοντρόλ και τελείωμα είναι λογικό μέχρι τώρα. Σήμερα γίνανε κάποια λάθη που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω και σε αυτά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Το να κάνουμε λάθος στα στημένα είναι φυσιολογικό καθώς είναι αρχή, είναι κάλο που κάνουμε λάθη τώρα για να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχουμε κάνει, δεν ξέρω αν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι τα νέα παιδιά, πάντως από όλα τα παιδιά θέλω να δίνουν το 100% είτε παίζουν δέκα λεπτά είτε σε όλο το παιχνίδι.

Η Σέλτικ φαίνεται πως έχει προβάδισμα αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές σε αυτό το επίπεδο, όποια ομάδα και να περάσει είναι το ίδιο. Η Σέλτικ έχει αλλάξει το πλάνο της τα τελευταία χρόνια με τον νέο προπονητή, οποίος και να περάσει από τους δυο θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις