Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Πρόκληση το Champions League! Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Πρόκληση το Champions League! Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο”
facebook.com/Novasports.gr

Μπορεί η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Champions League να είναι την εβδομάδα που έρχεται, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να… πέσει στην παγίδα και θέλει να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

“Αν ξεφύγει το μυαλό μας, μπορεί να μας κάνει ζημιά” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε και την πορεία της αποθεραπείας του Μπογέ, αναφέροντας πως όλα πάνε καλά.

Τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τη θητεία στον πάγκο του: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πέρασα καλά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και τη σέβομαι και την εκτιμώ πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να είμαι σοβαροί και με το μυαλό μας μόνο στον Πανιώνιο. Αν ξεφύγει το μυαλό μας, μπορεί να μας κάνει ζημιά».

Για την πρεμιέρα του Champions League με τον Άγιαξ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους και μπορεί τα παιδιά να το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Αυτό που λέμε στα παιδιά είναι ότι πρέπει να βλέπουν ξεχωριστά κάθε ματς και να ξέρουν ότι κάθε ματς σου δίνει καλή ψυχολογία».

Για την προετοιμασία του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Υπάρχουν αρκετοί διεθνείς που έλειπαν. Ήταν καλό όμως για παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ να δουλέψουν διαφορετικά. Όταν λείπουν βασικοί παίκτες δεν μπορείς να δουλέψεις όπως θέλεις, ωστόσο ήταν μια διακοπή μετά από πολλά παιχνίδια και τη χρειαζόμασταν γιατί ακολουθεί ένας μήνας με πολλά και κρίσιμα ματς».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα της ΑΕΚ: «Δεν είμαι πολύ της φιλοσοφίας ότι είναι πρόβλημα να υπάρχουν συνεχόμενα ματς. Αυτή είναι η δουλειά των παικτών. Υπάρχει βέβαια και η ιατρική πλευρά, να τους προφυλάξουμε από κάποιον τραυματισμό. Ωστόσο, επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο, νομίζω ότι είναι χαρά των παικτών να παίζουν συνέχεια».

Για την αποθεραπεία του Μπογέ: «Καλά πάει, κάθε μέρα δουλεύει καλύτερα και ελπίζω να βρίσκεται σύντομα κοντά μας. Το χειρουργείο θα ήταν η τελευταία λύση αν δεν ξεπερνούσε το πρόβλημα, αλλά απ’ όσο ξέρω πάει καλά, οπότε και αυτός και ο Αλμπάνης θα είναι σύντομα έτοιμοι».

Για την ανάγκη να έρθει η νίκη με τον Πανιώνιο: «Ακολουθούν μεγάλα ματς και αν στραβώσει κάτι, θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Κάθε παιχνίδι που παίζεις και κερδίζεις σε ξεκουράζει για το επόμενο».

Για την προθεσμία των ελεύθερων παικτών που τελειώνει σήμερα και αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ:«Αυτό είναι το ρόστερ, με αυτό δουλεύουμε και με αυτό θα βρούμε τις λύσεις αν υπάρξουν προβλήματα. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο. Είπα και μετά τον Αστέρα ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για δυο ακόμα παίκτες που θα μας βοηθούσαν πολύ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ξέρετε ότι δεν είμαι απ’ αυτούς που κλαίγονται. Με ενδιαφέρουν τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου. Δουλεύουμε πολύ καλά και δεν το σκέφτομαι. Οπότε, ας τελειώσει και η σημερινή προθεσμία να ηρεμήσουμε».

Για το αν θέλει να συνδυάσει τις νίκες με καλό ποδόσφαιρο: «Όταν υπάρχει η διαδικασία των συνεχόμενων παιχνιδιών το να παίξουμε πολύ καλή μπάλα ίσως περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το πρωταρχικό σε αυτή τη φάση είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Για το πώς θα προσεγγίσει η ΑΕΚ το ματς με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος ήταν διαφορετικός στα δυο πρώτα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ. Τα προηγούμενα χρόνια ο Πανιώνιος ήταν μια ομάδα που αν δεν πρόσεχες μπορούσε να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να προσέξουμε τα μετόπισθεν.

Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε, στην παρούσα φάση αυτό που μετράει στο πρωτάθλημα είναι οι νίκες. θα προσπαθήσουμε βέβαια να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα που είχαμε στα πρώτα ματς και να μειώσουμε αυτά που δεν ήμασταν καλοί. Και βέβαια, ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων, να κάνουμε και τη διαχείριση που χρειάζεται».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις