Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Περίπατος” για την Ένωση στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Περίπατος” για την Ένωση στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ ήταν “κυρίαρχη” στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική της Superleague και παρά την επιθετική δυστοκία της στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε τελικά 4 γκολ για το επιβλητικό 4-0 στο τέλος.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά στην επίθεση και άργησε να βρει το πρώτο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε… περίπατο και πήρε τελικά τη νίκη με 4-0.

Ο Οικονόμου με κεφαλιά στο 44′ έλυσε το “γόρδιο δεσμό” για την Ένωση, με τον Μαλή με αυτογκόλ να βάζει “τέλος” στο ματς και τους Μπογέ – Γαλανόπουλο να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας τους.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Παναιτωλικός από το newsit.gr

 

 

 

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί για δέκατη φορά στην ιστορία τον Παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις. Μετράει οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, το 0-0, που πήρε για το πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός στις 4 Ιανουαρίου 2017.

Μάλιστα το παιχνίδι ήταν για την 1η αγωνιστική, αλλά πέρασαν μήνες για να γίνουν οι δύο πρώτες αγωνιστικές εκείνου του πρωταθλήματος. Οι τρεις από τις νίκες της ΑΕΚ είναι για το Κύπελλο και οι πέντε για το πρωτάθλημα.

Η ιστορία στα ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Νίκες ΑΕΚ: 5

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Παναιτωλικού: 0

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις