Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκησαν οι… άμυνες! Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκησαν οι… άμυνες! Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να “διασπάσει” την άμυνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και οι δύο ομάδες… αληλλοεξουδετερώθηκαν, μένοντας στο 0-0 για την 24η αγωνιστική της Superleague, γεγονός που έφερε αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ένωσης στο τέλος του αγώνα.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο ντέρμπι της Αθήνας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 σε ένα κακό ποιοτικό παιχνίδι που… πόνεσε τα μάτια θεατών και τηλεθεατών.

Η Ένωση συνεχίζει έτσι την… κατηφόρα στη βαθμολογία της Superleague, ενώ οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να αυξήσουν τις ελπίδες του για μία θέση στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Στην 4η θέση βρίσκεται η Ένωση με 43 βαθμούς και “μάχεται” με τον Ατρόμητο για το καλύτερο πλασάρισμα στην 5άδα, όπου οι “πράσινοι” έχουν αρχίσει να μένουν πίσω από τους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης, έχοντας 31 βαθμούς στην 6η θέση.

Η ΑΕΚ στην έδρα της έχει χάσει μόνο από τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι και η μοναδική ήττα στα τελευταία 23 παιχνίδια. Τις τρεις τελευταίες σεζόν δεν έχει χάσει περισσότερα από ένα παιχνίδι στην έδρα της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το 2016-17 από τον Παναθηναϊκό, πέρσι και φέτος από τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία, που έχασε από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει μόλις ένα γκολ, το νικητήριο με τον Αστέρα Τρίπολης. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει βάλει τρία γκολ, κανένα στο δεύτερο ημίχρονο! Από τα τελευταία 11 παιχνίδια, μόλις σε ένα έχει πετύχει γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η παράδοση στα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Νίκες ΑΕΚ: 27

Ισοπαλίες: 15

Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις