Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της “τριάρας” και το μήνυμα του Χιμένεθ [vid]

ΑΕΚ
aekfc.gr

Το ΑΕΚ TV κατέγραψε όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Να κρατήσει… κάτω την μπάλα προσπάθησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στους παίκτες στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας.

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός και είναι έτοιμη να σηκώσει και πάλι την κούπα του πρωταθλητή μετά από 24 χρόνια.

Μια ημέρα αργότερα, το ΑΕΚ TV “ανέβασε την παρακάμερα του “κιτρινόμαυρου” θριάμβου, δείχνοντας την αγωνία αλλά και τους πανηγυρισμούς που υπήρξαν στον πάγκο της Ένωσης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Κάθε αγώνας κι ένα πάρτι. Κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Το εμφατικό 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού μπροστά στις γεμάτες πλήθος και πάθος εξέδρες του ΟΑΚΑ έμοιαζε με χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γύρου θριάμβου. Η κατάκτηση του τίτλου είναι στα χέρια της ΑΕΚ και ο κόσμος της ανυπομονεί να ζήσει και πάλι στιγμές που του είχαν λείψει για χρόνια.

Το ΑΕΚ TV ήταν και χθες εκεί, καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες του πώς ζουν η ομάδα και οι οπαδοί της Ένωσης αυτή την ιστορική και μεθυστική άνοιξη.”

Χιμένεθ προς παίκτες: “Δεν τελείωσε τίποτα – Νίκες ως το τέλος”

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να… περιορίσει το πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά την “τριάρα” στον Παναθηναϊκό, με την ομιλία που έκανε στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως η ‘Ένωση είναι η καλύτερη ομάδα και πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Superleague, αλλά παράλληλα προσπάθησε να τους… προσγειώσει, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

“Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ καλοί. Ακόμα να ξέρετε δεν τελείωσε απολύτως τίποτα. Πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι τέλους. Το οφείλουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Κάποιοι μπορεί να μην είναι τόσο ευχαριστημένοι γιατί δεν έχουν παίξει πολύ. Όμως να ξέρετε πως όλοι μαζί, όλοι μας, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Και είμαστε εκεί που είμαστε επειδή όλοι μας έχουμε προσφέρει. Και πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος”, ήταν τα λόγια του Χιμένεθ προς τους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή (02/04) προπόνηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις