Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Πάρτι” ή… χαλάστρα στο ΟΑΚΑ;

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Πάρτι” ή… χαλάστρα στο ΟΑΚΑ;
Eurokinissi

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Superleague Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1) και θέλει να κάνει ένα τεράστιο βήμα τίτλου. Το «τριφύλλι» θέλει να δείξει πως ακόμα και στη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται, η… σημαία του κυματίζει ψηλά.

Η επανεκκίνηση της Superleague μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα στο… πιάτο! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο προτελευταίο της φετινό εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Στην Ένωση περιμένουν περίπου 40.000 φίλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ και θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και να μην ενδιαφέρονται για πιθανές εκπλήξεις στις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει καν αν θα βρίσκεται στην Superleague τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά θέλει να δείξει πως η… φανέλα του παραμένει βαριά και να κάνει τη «ζημιά» μέσα στο ΟΑΚΑ. Άξιο αναφοράς, πως οι δυο ομάδες δεν έχουν φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα –με γηπεδούχο την ΑΕΚ- μετά το 2008.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για τα πλάνα της αρχικής ενδεκάδας. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται μόνο οι Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες και Χριστοδουλόπουλος.

Ερωτηματικό αποτελεί τόσο η αριστερή πλευρά της άμυνας (Λόπες – Χουλτ), όσο και η δεξιά (Γκάλο – Μπακάκης, με το δεύτερο να έχει τη δυνατότητα να παίξει και μπροστά από τον έλληνα μπακ, που αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής).

Για τον άξονα, ο Κονέ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο παρτενέρ του Σιμόες. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί και ο Μπακασέτας, ενώ για τη θέση του «δεκαριού» υπάρχει και η επιλογή του Μασούντ. Για τον κεντρικό επιθετικό, ο Αραούχο προέρχεται από τραυματισμό και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί να ξεκινήσει ο Γιακουμάκης.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Ετοιμοπόλεμος» ο Αραούχο

Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αποστολή με απρόοπτο για Ουζουνίδη

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Γιόχανσον και Ινσούα στην άμυνα. Τζανδάρης και Κάτσε αναμένεται να βρεθούν στον κεντρικά χαφ, Οι Κουλιμπαλί και Λουντ στις πτέρυγες, ενώ ο Μουνιέ θα κινείται πίσω από τον Δώνη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις