Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στο δικαστήριο για… διαιτητική εύνοια πριν διευθύνει το ντέρμπι!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στο δικαστήριο για… διαιτητική εύνοια πριν διευθύνει το ντέρμπι!
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Στο δικαστήριο θα βρεθεί λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να διευθύνει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο Κροάτης διαιτητής, Φραν Γιόβιτς, καθώς αξιώνει 30.000 ευρώ ως αποζημίωση από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, για σχόλιά του περί διαιτητικής εύνοιας.

Ο Φραν Γιόβιτς (2η κατηγορία της UEFA) επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Κροάτης διαιτητής θα βρεθεί την Κυριακή (05/02) στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι, αλλά νωρίτερα θα πρέπει να επισκεφθεί και τις δικαστικές αίθουσες, αφού βρίσκεται σε αντιδικία με τον προπονητή της Χάιντουκ, Ιγκόρ Τούντορ.

Πιο συγκεκριμένα, ο συμπατριώτης του και πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, είχε… υποδείξει τον νικητή σε κροατικό ντέρμπι, λόγω της εύνοιας που έχει από την διαιτησία η μία εκ των ομάδων, κατονομάζοντας και τον ίδιο τον Γιόβιτς. Ως εκ τούτου, ο τελευταίος τον μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση και αξιώνει 30.000 ευρώ από εκείνον, με το δικαστήριο να γίνεται αυτή την εβδομάδα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις