Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Συναγερμός” από Βασιλειάδη για την Original! “Πόδι ΠΑΟΚτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει”

Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και γίνεται προσπάθεια να… ξεπεραστούν τα όποια “εμπόδια” μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του
– Η ανακοίνωση της Original έφερε την ανησυχία – αντίδραση του Γιώργου Βασιλειάδη
– Προκαταρκτική έρευνα από τον αθλητικό εισαγγελέα φέρεται να διέταξε ο υφυπουργός αθλητισμού
– Όλα αυτά την ώρα που ο τελικός θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στην αποφυγή του Grexit

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος, με την Ένωση να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια. Η κόντρα των δυο ομάδων κορυφώθηκε μετά τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα και την απόφαση που έκρινε τον αγώνα στις δικαστικές αίθουσες.

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι δυο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μια ακόμα “μεγάλη” μάχη στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και να.. λύσουν όποιες διαφορές έχουν εντός αγωνιστικού χώρου, στον τελικό του Κυπέλλου.

Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει

Τα… μηνύματα που έρχονται όμως δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Η πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ χρεώνει πολλά στην ΑΕΚ -και τον Ολυμπιακό- για την απώλεια του πρωταθλήματος κι έτσι ο αγώνας του ΟΑΚΑ μοιάζει με… εκδίκηση!

Την ίδια ώρα, η ανακοίνωση της Original έχει προκαλέσει την ανησυχία του Γιώργου Βασιλειάδη. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά πως στις “… 12 Μαΐου η Αθήνα κιτρινίζει από νωρίς. 14:00 η ώρα όλοι στην Ομόνοια… Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει. Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι…”!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έλαβε υπόψη του και τα όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Εκεί αναφέρθηκε πως οι οπαδοί του “δικεφάλου του Βορρά” θα δώσουν ραντεβού στην Ομόνοια για να ξεκινήσουν από εκεί όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου!

Τα συγκεκριμένα στοιχεία θορύβησαν αρκετά τους υπεύθυνους, και σύμφωνα με τη “Livesport”, ο κ. Βασιλειάδης τηλεφώνησε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου και ζήτησε να ασχοληθεί με την υπόθεση. Φυσικά, κανείς δεν ξεχνάει όσα έγιναν στον τελικό της περασμένης σεζόν, όταν το Πανθεσσαλικό έγινε χώρος μάχης για τους κάφρους.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αυτές τις θύρες πήραν οι δύο ομάδες! Πως θα καθίσουν οι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ [pic]

Να αναφέρουμε πως για τον τελικό της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, οι δυο ομάδες θα πάρουν κάτι παραπάνω από 17.000 εισιτήρια. Να επισημάνουμε ακόμα πως FIFA θέλει να δει… χειροπιαστές αποδείξεις πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να βγει από το “βούρκο” που βρίσκεται και η ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να αποφευχθεί το Grexit.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις