Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παουλίνιο: “Έχω μιλήσει με τον Σιμόες! Έτσι πείστηκα να έρθω”

ΑΕΚ – Παουλίνιο: “Έχω μιλήσει με τον Σιμόες! Έτσι πείστηκα να έρθω”
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παουλίνιο και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωση, ο Πορτογάλος μπακ αποκάλυψε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Αντρέ Σιμόες, ενώ εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε την ομάδα.

Ο Παουλίνιο ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ και μίλησε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της Ένωσης, για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά και όσα έμαθε για τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παουλίνιο στην ΑΕΚ

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω υπογράψει στην ομάδα της ΑΕΚ, μια πολύ ιστορική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός της χώρας μου, μίλησα με τον Αντρέ Σιμόες τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα.

Η παρουσία αρκετών Πορτογάλων στην ομάδα είναι κάτι θετικό για εμένα, καθώς και ένας από τους λόγους για τους οποίους πείστηκα να έρθω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε μαζί πολύ καλή δουλειά και θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Ξέρω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παρά πολύ παθιασμένος και “πεθαίνει” αν χρειαστεί για να υποστηρίξει την ομάδα του. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω κι εγώ τη ζωή μου για την επιτυχία της ομάδας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις