Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η παρακάμερα της συγκλονιστικής πρόκρισης! “Τρέλα” στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου

ΑΕΚ
Eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΚ “ανέβασε” το video που όλοι οι φίλοι της ομάδας περίμεναν να δουν από το βράδυ της Τετάρτης (18/04). Η δραματική πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μέσα από την κάμερα του AEK TV.

Η αγωνία, οι προσπάθειες και η… λύτρωση της ΑΕΚ από την γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

«Παροξυσμός» στην ΑΕΚ ενόψει Λεβαδειακού! «Τρέλα» για ένα εισιτήριο

Η παρακάμερα του AEK TV μας δείχνει όσα έγιναν στον ημιτελικό των “κιτρινόμαυρων” με την ΑΕΛ, με το… ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα τελευταία του λεπτά και στο εκπληκτικό “παστέλι” του Χριστοδουλόπουλου.

Ένα… κουβάρι οι παίκτες μετά το τέρμα που έστειλε την ομάδα για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει και η Ένωση στην ενημέρωση της…

Ο χθεσινός επαναληπτικός ημιτελικός της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ επεφύλασσε ένα απίστευτο φινάλε με το ανάποδο ψαλίδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο κόσμος της ΑΕΚ έζησε μία ακόμα από τις πολλές… παραμυθένιες βραδιές που του έχει χαρίσει εφέτος αυτή η ομάδα και ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα πιο μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Ολυμπιακό Στάδιο φορέσει ξανά τα γιορτινά του από άκρου εις άκρον (τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό «φεύγουν» με… αδιανόητους ρυθμούς) για να πανηγυρίσει μία νίκη που μπορεί και να σημάνει την κατάκτηση του τίτλου, το ΑΕΚ TV μάς θυμίζει με το βίντεο αυτό όσα έγιναν χθες το βράδυ και ειδικά στο δραματικό τελευταίο δεκάλεπτο που ως κατάληξη είχε τις απίστευτες σκηνές που ζήσαμε στις καθυστερήσεις. Μπορείτε να τις απολαύσετε ξανά από την κάμερα του ΑΕΚ TV.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις