Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παράταση στα διαρκείας!

ΑΕΚ: Παράταση στα διαρκείας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για την απόφαση της να δοθεί νέα παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας. Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να αποκτήσουν μία κάρτα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν “φύγει” περίπου 9.000 εισιτήρια. Τις τελευταίες ώρες, μετά και την επιστροφή του Αραούχο στην ομάδα, υπάρχει μία άνοδος στη ζήτηση, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να είναι πολύ ικανοποημένοι από τις μετεγγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Aπό το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί και θα ολοκληρωθεί οριστικά την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από το Ολυμπιακό Στάδιο (καθημερινές από 10.00 έως 18.00 και τα Σάββατα από 10.00 έως 14.00), μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr.

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα τρία σκούτερ Django 125 της Peugeot Scooters στους τρεις τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2017-18.

Διαρκείας στο Ονειρο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις