Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε ο Κονέ με το “21”! “Κίνητρο η φανέλα και ο κόσμος”

Κονέ
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Επέστρεψε και αυτός “σπίτι” του! Μέλος της ΑΕΚ είναι με κάθε.. επισημότητα ο Παναγιώτης Κονέ, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή από τους “κιτρινόμαυρους”. “Να δώσω στην ΑΕΚ όσα δεν της έδωσα 18 χρονών, από δικά μου λάθη” τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις…

Η τελευταία χρονικά μετεγγραφή της ΑΕΚ έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” στις 13.45 με πτήση από τη Βενετία. Τον Κονέ τον υποδέχτηκε το εδώ και πολλά χρόνια μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, Βαγγέλης Γιαννίσης, ο οποίος τον γνωρίζει από την πρώτη του θητεία στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Κονέ έφυγε αμέσως για τα γραφεία της ΑΕΚ για να “σφραγίσει” την επιστροφή του στην ΑΕΚ -η συμφωνία είχε γίνει γνωστή από την Πέμπτη με σχετική ανακοίνωση- υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

“Aγαπάω και σέβομαι αυτή την ομάδα”

Στις πρώτες του δηλώσεις -με την επιστροφή του στην ΑΕΚ- ο Κονέ εξέφρασε το σεβασμό που τρέφει από τα 18 του χρόνια για την ομάδα και σημείωσε πως θέλει να δώσει στον δικέφαλο όσα δεν έδωσε στην πρώτη του θητεία.

«Κάλως σας βρήκα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Καινούργια γραφεία, καινούργια πρόσωπα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω γιατί αυτή η φανέλα θα μου δώσει κίνητρο να ξεπεράσω κάποια προβλήματα”ανέφερε αρχικά.

Για το «21» που πήρε;

«Είναι για τον κόσμο. Ήταν διαθέσιμο. Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάω… οπαδιλίκι. Δεν θα λέω «ΑΕΚ» και «Οriginal» συνέχεια. Όσοι με ξέρουν από 18 χρονών ξέρουν ότι αγαπάω και σέβομαι αυτή την ομάδα. Το φορούσε και ο Κατσουράνης το 21. Ελπίζω να προσφέρω λίγο απ’ όσα προσέφερε εκείνος. Ελπίζω να κάνω πράγματα τώρα που δεν έκανα όταν ήμουν 18 ετών, από δικά μου λάθη. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την αγωνιστική ετοιμότητά του;

«1,5 μήνα εκανα μονος μου προπονήσεις, γιατί είχα κάποια θέματα με το συμβόλαιό μου. Τη Δευτέρα θα μιλήσω με τον προπονητή. Προπόνηση με προπόνηση θα φανεί πως είμαι. Είναι ανούσιο να πω ότι ειμαι καλά. Νιώθω καλά, ειμαι χαρούμενος. Με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα πάμε καλά».

Για τη συνεργασία του με τον Αραούχο;

«Δεν ξέρω πως θα είναι η συνεργασία μου με τον Αραούχο. Έδειξε όμως ότι έκανε πολύ καλό εξάμηνο στην ΑΕΚ, πέρυσι. Είναι καλός παίκτης, γρήγορος, τσαμπουκαλής. Έχει να δώσει πολλά στην ομάδα».

Για την ομάδα και τους στόχους;

«Δεν έχω δει την ομάδα. Δεν εχω δει τον εαυτό μου μέσα στην ομάδα. Θέλω να μπω στα αποδυτήρια, να ζήσω την ομάδα από μέσα. Να μιλήσω με τους προπονητές, τους παίκτες. Θέλω να ζήσω λίγο καιρό από μέσα την ομάδα και μετά θα έχω άποψη για το που μπορούμε να πάμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις