Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Στα δύσκολα “καθαρίζει” ο Αραούχο!

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Στα δύσκολα “καθαρίζει” ο Αραούχο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όσο το δίδυμο Αραούχο – Λιβάγια είναι “καυτό”, η ΑΕΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, για τη 17η αγωνιστική της Superleague, κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 37 βαθμούς κι έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό (35π.).

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Αραούχο κι ο Λιβάγια έβγαλαν τα… όπλα τους και “καθάρισαν” για την ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ζορίστηκαν αρκετά κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα της Ηπείρου.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ευτύχησε, όμως, να προηγηθεί νωρίς, καθώς στο 12′ ο Μοράν  βρήκε ωραία τον Λιβάγια κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Οι αξιόλογες φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τον ΠΑΣ να στέκεται πολύ καλά στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι Ηπειρώτες κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Γαρουφαλιά να πιάνει ένα τρομερό σουτ και να νικάει τον Τσιντώτα για το 1-1. Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και στο 53′ ο Λιβάγια έβγαλε τετ α τετ τον Αραούχο κι αυτός με άψογο πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 61′ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τομ ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Σκόνδρας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αραούχο κι αποβλήθηκε.

Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, παίζοντας με παίκτη λιγότερο, με τον Αραούχο να διαρφώνει το τελικό 3-1 στο 89′, με εξαιρετική κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκάλο.

Οι συνθέσεις

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Λόπες (67′ Χριστοδουλόπουλος), Μοράν, Κονέ, Μασούντ (63′ Μπακασέτας), Λιβάγια (90′ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος (71′ Μανθάτης), Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπετρά (71′ Σολτάνι), Βιντάλ, Κόντε, Γαρουφαλιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις