Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η περίπτωση Ντιγκινί και η “ματιά” της Σπόρτινγκ σε Γιούση

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ – Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ φαίνεται πως έχει κεντρίσει ο Χρήστος Γιούσης.

Ο Νικολά Ντιγκινί αποχωρεί από τον Ατρόμητο και το όνομα του βρίσκεται πλέον στη λίστα με τους υποψήφιους προς απόκτηση παίκτες της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος και τον πρότεινε στην Ένωση. Σύμφωνα με τη “Live Sport”, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ντιγκινί, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο…

Ενδιαφέρον από Σπόρτινγκ για Γιούση

Αν και δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα ματς της ΑΕΚ, παρόλα αυτά ο Χρήστος Γιούσης (ΦΩΤΟ) φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με την Εθνική Κ19 “παρουσιάστηκε” τον περασμένο Νοέμβριο στο κοινό της ΑΕΚ με δυο γκολ -στην εκτός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας (3-2) στο Κύπελλο- ενώ είχε καλές εμφανίσεις με τη Γαλανόλευκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ωρα” η Σπόρινγκ Λισαβόνας δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γιούση και να τον εντάξει αρχικά στη δεύτερη ομάδα της.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις