Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πογιέτ: “Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα! Θα επέστρεφα στην Ελλάδα”

ΑΕΚ – Πογιέτ: “Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα! Θα επέστρεφα στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ Intime

Στη θητεία του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γουστάβο Πογιέτ μιλώντας για τη μέχρι τώρα καριέρα του στους πάγκους, δηλώνοντας πως αν είχε την ευκαιρία θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα του στους πάγκους και αναφέρθηκε στο πέρασμά από την Ένωση λέγοντας πως είναι ευγνώμων για τους ορίζοντες που του άνοιξε ποδοσφαιρικά η συγκεκριμένα εμπειρία, ενώ επεσήμανε πως θα επέστρεφε σίγουρα στην Ελλάδα αν είχε την ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο Πογιέτ δήλωσε:

“Η ΑΕΚ μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ μετά την αποχώρηση μου από την Σάντερλαντ. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία κανονικά βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρασα έξι ενδιαφέροντες μήνες για τους οποίους είμαι ευγνώμων γιατί με έκαναν να δω άλλα πράγματα για το ποδόσφαιρο, με έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης.

Όταν ήρθα στην ομάδα, το να κατακτήσουμε τον τίτλο ήταν δύσκολο. Βρισκόμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τους επιτρέψαμε να στεφθούν πρωταθλητές αήττητοι. Καταφέραμε να νικήσουμε σε ένα ξεχωριστό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ήταν η μοναδική φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα και εμείς βγήκαμε στην Ευρώπη. Σίγουρα θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις