Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρόταση σε Κάμπελ και οι υποψήφιοι για αντι-Βράνιες!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Όγνιεν Βράνιες αποτελεί παρελθόν, ενώ υπάρχουν… κενά και στην επίθεση, μετά τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θέλει να μπει “δυνατά” στο μετεγγραφικό παζάρι και προσπαθεί να καλύψει τα “θέλω” του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κίνηση για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ -που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό- φαίνεται πως έκανε η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” η Ένωση ήρθε σε επαφή με την πλευρά του Κοσταρικανού εξτρέμ (σ.σ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μουντιάλ 2018 με την Κόστα Ρίκα) και οποιαδήποτε εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα θα γίνει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κάμπελ, ο οποίος προτάθηκε πριν από λίγο καιρό στην ΑΕΚ, παραμένει παίκτης της Άρσεναλ. Στην περίπτωση όμως που μείνει ελεύθερος από τους “κανονιέρηδες”, πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα δείξουν ενδιαφέρον.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε και μία πρώτη πρόταση στην πλευρά του Κάμπελ, η οποία φέρεται να αγγίζει τις 800.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους στόχων).

Ψάχνει τον αντι-Βράνιες

Την ίδια ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κινηθούν γρήγορα και να κλείσουν το κενό που δημιουργήθηκε στην άμυνα της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Όγνιεν Βράβιες.

Οι φήμες θέλουν την Ένωση να… κρυφοκοιτάζει την περίπτωση του Μολέδο, ενώ ψηλά στη λίστα της -σύμφωνα με τη “Sportime”- φαίνεται πως βρίσκεται ο θηριώδης Δανός κεντρικός αμυντικός της Χάμαρμπι, Μπιόρν Πάουλσεν

Ο παίκτης δεσμεύεται με τη Χάμασρμπι με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει ήδη κρούση στην ομάδα του Πόουλσε, που δεν ικανοποίησε, αλλά αναμένεται να επανέλθει.

Ταυτόχρονα, ακούγεται και το όνομα του Χουάν Κάλα, που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2011. Ο 28χρονος Ισπανός στόπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην κινέζικη Χενάν Τζενιέ από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος

Σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ” η ΑΕΚ καλοβλέπει την περίπτωση του. Ενδιαφέρον για τον Κάλα όμως φαίνεται πως δείχνουν Βαγιαδολίδ, Λεβάντα και Ουέσκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις