Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρώτη αποστολή για Χιμένεθ! Εκτός Μπακασέτας και Κρίστισιτς [pic]

ΑΕΚ: Πρώτη αποστολή για Χιμένεθ! Εκτός Μπακασέτας και Κρίστισιτς [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της ΑΕΚ, μετά την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας και λίγο αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι Μπακασέτας, Κρίστισιτς και Γαλανόπουλος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης (06/02) και έτσι δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό για το κρίσιμο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, και των συνεργατών του.

Οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τάσος Μπακασέτας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με τον Ατρόμητο (19.30), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις