Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Χιμένεθ! “Μιλήσαμε και περιμένω…”

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Χιμένεθ! “Μιλήσαμε και περιμένω…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα με την Ένωση και είδε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αντικαθιστά στην… άκρη του “κιτρινόμαυρου” πάγκου.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως παραιτήθηκε μετά από 8 μήνες παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται -τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Ο 55χρονος Ισπανός προπονητής βρίσκεται ακόμα χωρίς ομάδα -μετά την αποχώρησή του από τη Λας Πάλμας νωρίτερα μέσα στη σεζόν- και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο “SDNA.gr” η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

“Είμαι στην αναμονή… Πάντα είμαι διαθέσιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε κάνει την επαφή και περιμένω” ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στην επικοινωνία που είχε μαζί του το SDNA. Πάντως, από τα λεγόμενα του Ισπανού καταλαβαίνει κανείς πως η Ένωση ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, αλλά θα εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις τεχνικών.

Να θυμίσουμε πως ο Χιμενεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδας σε αυτό το διάστημα. Η δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος (η Ένωση το… σήκωσε μετά από 24 χρόνια).

Πληροφορίες: SDNA.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις