Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σαν πρωταθλήτρια! Φιλική “πεντάρα” σε Λαμία

ΑΕΚ: Σαν πρωταθλήτρια! Φιλική “πεντάρα” σε Λαμία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί να ήταν φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο η ΑΕΚ το αντιμετώπισε σαν επίσημο. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε σοβαρή και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση συνέτριψε το σύνολο του Τεννέ με 5-0.

Ο Αϊντάρεβιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με μονοκόμματο σουτ, με τον Γιακουμάκη να πετυχαίνει δύο σερί γκολ (29′, 45′) και να γράφει το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Προς το τέλος του αγώνα, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Μεληκιώτη, βάζοντας κι αυτοί την υπογραφή τους στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. Ο Λάζαρος έκανε το 4-0 στο 90′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο νεαρός Μεληκιώτης έκλεψε την μπάλα και τελείωσε τη φάση με ωραία “λόμπα” πάνω από τον Πίτκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Τσιντώτας, Χούλτ, Βράνιες, Γιαννούτσος, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κωναρίδης, Μοράν, Μασούντ, Γιακουμάκης.

(β΄ ημίχρονο): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης (64′ Μεληκιώτης), Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος.

Λαμία (α’ ημίχρονο): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Ασίγκμπα, Μουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπούντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

(β’ ημίχρονο): Πίτκας, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρομάνος, Άστσεριτς, Άντρονικ, Λινάρδος, Παπαργυρίου, Κούκολης, Πριντέτα, Μπουλούλης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις