Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στα όρια της κόπωσης με Καρντόσο!

ΑΕΚ: Στα όρια της κόπωσης με Καρντόσο!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν να ξεχάσουν τις ημέρες που ο Μιγκέλ Καρντόσο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας “Καμένη γη” φαίνεται πως παρέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Νίκος Κωστένογλου αντικατέστησε τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ και καλείται να διορθώσει όλα τα προβλήματα της εποχής του Πορτογάλου τεχνικού.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, στα τεστ που έγιναν μετά την απομάκρυνση του Καρντόσο, πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν υψηλές τιμές στο γαλακτικό οξύ, κάτι που είναι αρνητικό, καθώς κατά τη διάρκεια μίας έντονης άσκησης, η συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γαλακτικού οξέως στους μύες ενός ανθρώπου προκαλεί μια αίσθηση δυσφορίας στο σημείο του σώματος που καταπονείται.

Γι’ αυτό και οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είχαν δυνάμεις στο πρώτο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντέξουν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Europa League.

Ο κόουτς Κωστένογλου και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση, δουλεύοντας σκληρά στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις