Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στο “στόχαστρο” της Τότεναμ ο Γαλανόπουλος! Ανέβασε τις “μετοχές” του το Champions League

ΑΕΚ: Στο “στόχαστρο” της Τότεναμ ο Γαλανόπουλος! Ανέβασε τις “μετοχές” του το Champions League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο συγκλονιστικό ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα, γεγονός που φαίνεται ότι τον έβαλε για τα καλά στο “στόχαστρο” της Τότεναμ.

Στα 20 του χρόνια, ο Κώστα Γαλανόπουλος μετράει ήδη μία χρονιά βασικός στην ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε  με επιτυχία στο Europa League, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Μετά και τα φετινά παιχνίδια στο Champions League όμως, οι “μετοχές” του φαίνεται ότι έχουν ανέβει στα ύψη, με δημοσίευμα από την Αγγλία, να τον φέρνει στη λίστα της Τότεναμ, ως βασικό υποψήφιο για αντί-Ντεμπελέ.

Τα “σπιρούνια” φέρονται να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Έλληνα αμυντικού μέσου και άνθρωπός τους, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνισή του κόντρα στη Μπενφίκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Footballfancast.

Θεωρείται μάλιστα ως ιδανική λύση για να αντικαταστήσει μελλοντικά στην ομάδα τον Ντεμπελέ και δεν αναμένεται σύντομα να διερευνηθεί περαιτέρω η περίπτωση της μετεγγραφή του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις